Ha arribat el moment de trencar amb les relacions tòxiques. Ha arribat el moment de passar-nos a un altre tipus de consum. Més proper, més sostenible i més just.


EL PROJECTE

Unes quantes entitats ens hem unit per contribuir al desplegament d’un Mercat Social a l’Eixample Nord, concretament als barris de la Dreta de l’Eixample, el Fort Pienc i la Sagrada Família. Amb aquest projecte hem creat una aliança entre les entitats de l’economia social i solidària i el teixit associatiu (especialment el veïnal i juvenil) i comercial d’aquests tres barris.

Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ens unim per reactivar les relacions físiques i per impulsar les entitats d’ESS i els comerços de proximitat, tot promovent el consum conscient.

ENS PASSEM AL CONSUM CONSCIENT

Si ja tens clar en quins sectors vols fer un canvi, mira què t'oferim i fes clic als enllaços. Si tens algun dubte o necessites més informació, deixa'ns la teva adreça electrònica a través del formulari de contacte i t'enviarem un correu personalitzat amb informació de cadascun d'aquests àmbits de consum. Altament recomanable!

 Energia

Et presentem Som Energia, la comercialitzadora d'energia verda 100%!

Finances

Si necessites una assegurança: Arç Cooperativa. Si vols un compte corrent: Fiare.

Salut

Trobaràs medicina integrativa. Tant COS Salut com Integral Cooperativa tracten el cos de manera holística.

Telefonia i Internet

Farta de que et deixin en espera? Som Connexió t'atendrà com necessites i t'oferirà preus irresistibles.

Alimentació ecològica

Productes de la terra, ecològics i de gran qualitat. A La Zona trobaràs varietat.

Moda i tèxtil sostenible

Vesteix-te i utilitza complements amb sostenibilitat i justícia social.

TROBA'NS I COMENÇA A FER CANVIS


Si ets més de contacte físic, et proposem unes dates per veure'ns!

1r i 3r dijous de cada mes
De 18h a 20h


Grup ECOS

Passa't a Som Energia

Si tens clar que tu tries energia verda, Som Energia és amb qui has de parlar. Vine i t'ajudaran a fer el canvi de companyia.

22/10/23
De 10h a 14:30h


Plaça Sagrada Família

Mercat sense diners i Mercat de pagès

Una jornada amb activitats com una gimcana familiar, batucada i balls tradicionals hondurenys, un showcooking, un concert de swing. I acabarem amb un dinar popular!

25/10/23
De 17:30h a 19:30h


Inici: C/ Nàpols, 314

Ruta ESS teatralitzada i pica-pica

Coneix l'Economia Social i Solidària del teu barri. Farem una ruta teatralitzada i acabarem amb un berenar amb productes ecològics.

11/11/23
De 10h a 14:30h


Plaça André Marlaux

Mercat de Pagès Fort Pienc

A més de comprar directament als pagesos, t'esperem a la paradeta informativa on t’acompanyarem a l’hora de fer canvis de consum, companyies i portabilitats.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Omple aquest formulari i t’acompanyem en el canvi per incorporar valors i criteris de sostenibilitat, justícia social i cura del medi ambient! 

.